COGNEX VISION PICK & PLACE MET YASKAWA

Dat robotica en Cognex vision systemen van Smart Vision Center goed samengaan is geen nieuws, maar in het byzonder daarvan met YASKAWA robots wel!
Dat laten we graag zien, maar nog veel belangrijker is dat u als gebruiker dit zelf praktisch ervaart.

Daarom heeft Smart Vision Center in samenwerking met Yaskawa een robot demonstrator gebouwd met een Cognex insight vision systeem.
Middels deze robot demonstrator kunt u zelfstandig een vision applicatie testen en zelfs inleren met nieuwe producten, voor handling met een Yaskawa robot.

Waar moet ik zijn?

Op de World of technology & Science beurs in Utrecht in hal 10.

Home

Deze hal is namelijk ingericht als een Robotpaviljoen met verschillende demonstraties van robot toepassingen die gecombineerd kunnen zijn met cognex vision systemen.
U vindt niet alleen diverse demonstraties van industriële robots maar ook alle kennis over een naadloze integratie in het productieproces.
Op het Robotica Paviljoen kunt u terecht met vragen over o.a. software, gebruiksvriendelijk programmeren, hygiënisch ontwerpen, besturing, vision en veiligheid.

Op het robot paviljoen staat onze adviseur James Cameron u graag te woord hoe een robot&vision oplossing in uw situatie denkbaar is.

Laat ons weten hoe we u kunnen helpen http://www.smartvisioncenter.nl/contact-svc/

Onze engineers staan klaar om u te woord te staan op 040-7470132